Nëse dëshironi të jeni gjithmonë të informuar mbi të rejat në drejtësi, lexoni blogun tonë

Avv. Elierta Myftari ne Milano

Interviste në 𝐀2 𝐂𝐍𝐍 mbi marrëveshjen për emigracionin 𝐈𝐭𝐚𝐥𝐢 – 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐞𝐫𝐢.

🇦🇱 Ndërhyrja ime mbi marrëveshjen 𝐈𝐭𝐚𝐥𝐢 – 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐞𝐫𝐢 për emigracionin, në kanalin kombëtar 𝐀2 𝐂𝐍𝐍. 🇮🇹 Mio intervento sui recenti accordi...
Dekreti i Flukseve, 450 mijë kuota hyrjeje për periudhën 2023-2025

Dekreti i Flukseve 2023-2025, 450 mijë kuota totale hyrjeje .

Dekreti i Flukseve, 450 mijë kuota hyrjeje për periudhën 2023-2025.   Dekreti i Flukseve i Presidentit të Këshillit të Ministrave i...
Riforma del Codice della Strada 2023: Cosa cambia e cosa devo sapere?

Inovacionet kryesore të Reformës së Kodit Rrugor në 2023: çfarë ndryshon dhe çfarë duhet të dini?

Inovacionet kryesore të Reformës së Kodit Rrugor në 2023: çfarë ndryshon dhe çfarë duhet të dini? Gjatë konferencës së shtypit më...
Assolve l’imputato ai sensi dell’art. 530 c.p.p. perché il fatto non sussiste.

Punësimi i punëtorëve klandestinë

Punësimi i punëtorëve klandestinë: që punëdhënësi të dënohet, duhet prova e plotë e punësimit efektiv të punëtorit të parregullt. Gjykata e...
DEKRETI I FLUKSEVE 2022

Dekreti i Flukseve 2022-2023: cilat dokumente nevojiten, si të aplikoni…?

Dekreti i Flukseve 2022-2023: cilat dokumente nevojiten, si të aplikoni…? Pas publikimit të një artikulli të shkurtër në faqen internet të...
Divorzio cittadini stranieri in Italia

Divorci i dy shtetasve jo komunitar me banim ne Itali – cili ligj zbatohet?

Divorci i dy shtetasve jo komunitar me banim në Itali – cili ligj zbatohet? Mënyrat më të shpejta për të zgjidhur...
CHAT-WHATSAPP-COME-PROVA-STUDIO-LEGALE-EM-IURIS

Bisedat në WhatsApp, mund të përdoren si provë në gjyq?

Bisedat në WhatsApp, mund të përdoren si provë në gjyq? Bisedat WhatsApp, mund të përdoren si provë në gjyq? Sa herë...
Cittadinanza italiana documenti, avvocato cittadinanza italiana, sollecito cittadinanza italiana, avvocato albanese cittadinanza problemi, avvocato albanese Italia Studio Legale EM IURIS

Shtetësia italiane

Shtetësia italiane: cilat janë kërkesat dhe kushtet? Termi “shtetësi” tregon një lidhje ndërmjet individit dhe shtetit, status të cilit sistemi juridik...
Avvocato albanese documenti, avokat shqiptar ne Itali per dokumenta

Dekreti i flukseve 2021

Dekreti i flukseve 2021: 69,700 pranime në Itali për punëtorë jashtë BE-së. Datat e shkallëzuara për dërgimin e aplikacioneve me një...
Avokat aksident rrugor ne Itali avokat shqiptar Milano

Aksidentet rrugore dhe dëmshpërblimi në Itali, si duhet të sillem?

Si duhet të sillem në rast aksidenti rrugor në Itali? Në rast aksidenti, është mirë që të dini detyrat dhe të...
Avokat shqiptar ne Itali, Elierta Myftari Avokat shqiptar Milano, Avokat shqiptar Itali, Avokat dokumentash, Avokat nenshtetesie, EM IURIS

Intervistë e Avokates shqiptare në Itali, Elierta Myftari, në RTSH

Avokate shqiptare ne Itali, bashkëbisedim në studion e emisionit URA në RTSH me Elierta Myftari, avokate shqiptare në Itali, intervistë e...
Avv. Elierta Myftari

Intervistë me Premium Channel/Radio Travel në Shqipëri

Avokatja shqiptare ne Milano Elierta Myftari, në një intervistë me kanalin radioteleviziv shqiptar Premium Chanel/Travel Radio